Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)
CHECK
sztandi7:
Chodziło mi o informację, że fachowcy nad tym pracują. Osobiście nie brałbym tego zbytnio na poważnie, bo X-Typy mają już trochę lat i skoro nikomu się nie nie chciało do tej pory zrobić jakiegoś sensownego interfejsu to nie liczyłbym na to, że zrobią to teraz skoro zbyt na to będą mieli praktycznie żaden. U Nas w IT jak ktoś odpowiada, że pracuje nad rozwiązaniem problemu to zazwyczaj po prostu nie wie co Ci dyplomatycznie odpowiedzieć, albo chce Cię spuścić na drzewo :-gwizd No ale mogę się mylić :)
szpadel68:
Masz niestety rację bo należę do tych malkontentów mocno stąpających po Ziemi, jednakże jak zawsze tak i w tym przypadku mam jeszcze iskierkę nadziei :- pojecia Tak, tyle że jest to jeden z modułów tego interfejsu więc, może. może...choć i tu pojawia się wątpliwość - dla jednego Jaga będziemy sobie włosy z głowy rwać...ehhhh
voitec:
Dla jednego parametru live, który mieli obsługiwać, a nie działał poprawnie rwali sobie włosy z głowy, albo nie rwali, ale naprawili :P
A może taka podstawowa rzecz - sprawdź miernikiem czy jest przejście między pinami ECU 55 i 74, a gniazdem OBD pin 2 i 10. Może tu jest problem...
szpadel68:
Czekaj, czekaj...chodzi o przejście w wiązce? czyli 55 (ECU) a 2 (OBD) i 74 (ECU) a 10 (OBD)?
voitec:
Dokładnie o to mi chodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej