Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)
Czy ktoś z Was posiada rocznik 93 z Niemiec?
sebek1111:
Dałbyś radę sprawdzić czy w trybie programowania miga światełko wnętrza oraz pika cyklicznie syrena (bez naciskania pilota) ?
sebek1111:
Dobra temat ogarnięty.
Wiem już wszystko na temat pilotów i modułów.
Jestem w stanie dorobić pilota do każdego XJ40 (pilot w zamienniku oczywiście). Może być gotowy za 7 dni. Prototypy zrobione, uruchomione i działające.
Cena myślę bedzie 200 +wysyłka.
Działają wszystkie funkcje, tak jak w oryginalnym pilocie:
https://www.youtube.com/watch?v=u-_LqOmWOdI&feature=youtu.be
wtom:
--- Cytat: sebek1111 w Maj 29, 2020, 12:25:38 pm ---Jestem w stanie dorobić pilota do każdego XJ40 (pilot w zamienniku oczywiście). Może być gotowy za 7 dni. Prototypy zrobione, uruchomione i działające.
--- Koniec cytatu ---
myślę, że nie do każdego xj40 ;D, piloty roczników od 86-92 były na optyce :P
sebek1111:
Wiadomo, że chodzi o piloty RF czyli radiowe.
Co do pilotów na podczerwień (które nazywasz optycznymi) IR to też jestem je w stanie po pierwsze parować z centralkami, a docelowo wyprodukować. Mimo, że wszyscy twierdzą, że piloty na podczerwień stanowią komplet z centralka, to ja twierdzę, że mogę to zmienić 😁 Potrzebuje tylko pilota IR do testów a nie posiadam. Ktoś ma na zbyciu?
sebek1111:
Aha i jeszcze powiem Wam jaka w końcu częstotliwość mają centralki Dpp1060 "niemieckie". Żadna, poprostu nie mają obsługi RF. A samochody z nimi nigdy nie posiadały pilota RF. Miały nadal IR w podsufitce i to on włączał alarm.
Dlatego auto mi dziwnie się zachowywało podczas próby parowania pilota, bo ten moduł całkowicie tego nie obsługuje, mimo że auto ma alarm ma przycisk security itp.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej