Dział Techniczny > XJ Seria I do III (1968-92)

rozmiar opony i felgi do XJ SERIA 3

<< < (8/8)

qbaty:
 :-super

KRISS:

--- Cytat: EMIL w Czerwiec 24, 2009, 16:40:54 pm ---Jezeli wprowadzilem w blad to przepraszam.Ale od duszego czasu szukam felg i w tym przypadku sugerowalem sie tym ze firmy kture zajmuja sie sprzedaza felg dobrze znaja sie w tym temacie .W sumie wiem ze najlepszym rozwiazaniem bylo by jak bym sobie sam zmierzyl.To jest jedna z wielu odpowiedzi kture otrzymalem i niestety wszystkie byly takie same wiec tym sie sugerowalem ze 5x108kociczka6@interia.pl napisał(a):

Wiadomość od: emil-e45 (0)  (Użytkownik nie dokonał pełnej aktywacji konta), wysłana z komputera o numerze IP: 86.

--------------------------------------------------------------------------------
Treść wiadomości:
ja mam takie pytanko czy te felgi beda do jaguara xj40 i czy ta cena co jest podana to za 4 felgi
--------------------------------------------------------------------------------

Według moich danych jaguar ma rozstaw 5X108

--
Pozdrawiam

Grzegorz Kanigowski
Dział Obsługi Klienta
PHU "AGROS" (BOPSS)
ul. Krzywólka 1
16-400 Suwałki
087/5677066
www.bopss.pl .
--- Koniec cytatu ---

"Porucznik MO - Lech Ryś sprawuje społecznie dyskretną opiekę nad gromadką urwisów, sprowadzając ich na dobrą drogę. Dzięki trafnym poradom, zyskuje u urwisów przydomek Wujek Dobra Rada. Oto nowy orzech dla porucznika - EMIL ZAMIAST PILNIE BRAĆ UDZIAŁ W JAGUAROWSKIM KÓŁKU ZAINTERESOWAŃ, DAŁ SIĘ OMAMIĆ KAZANIOM REAKCYJNYCH AGITATORÓW Z ALLEGRO. Kolejny odcinek nosi tytuł "KOCIOKWIK Z ALLEGRO" 

WUJEK DOBRA RADA -  "Nie ufaj allegrowiczom... Nigdy"

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

naughtycat23:
 :-hehe :-hehe :-hehe

adam74:
KRISS - powaliłeś mnie  :-hehe :-hehe :-hehe :-hehe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej