Dział Techniczny > XJ Seria I do III (1968-92)

rozmiar opony i felgi do XJ SERIA 3

<< < (5/8) > >>

naughtycat23:
Pytam ponieważ rozważam najlepsze roziązanie - 17" czemu nie ??? aczkolwiek rozumiem Twoje racje i gdybym nie musiał szukać zastępstwa dla wymarzonej od dawna szprychy  :-cry zostałbym przy rozmiarze 15".
Końcówki to prawda są jedyne w swoim rodzaju i bodajże nie ma na rynku czegoś " tak " orginalnego ale dla mnie osobiście psują całokształ ale..... można by podyskutowć na temat również zderzaków w ten sam sposób - moje podejście zoriętować się jak są możliwości i podjąć najracjonalniejszą decyzję  :-V

Dzięki  :-V

qbaty:

--- Cytat: naughtycat23 w Czerwiec 24, 2009, 12:13:07 pm ---Końcówki to prawda są jedyne w swoim rodzaju i bodajże nie ma na rynku czegoś " tak " orginalnego

--- Koniec cytatu ---
I dlatego tak je lubię  ;D

--- Cytat: naughtycat23 w Czerwiec 24, 2009, 12:13:07 pm ---ale dla mnie osobiście psują całokształ ale..... można by podyskutowć na temat również zderzaków

--- Koniec cytatu ---
Jakby wszyscy mieli takie same poglądy i ten sam gust, to by było nudno na świecie  :-super

naughtycat23:
Na szczęście tak nie jest  :-super obiecuję nie robić niczego co możnaby nazwać wiejskim tuningim  :-V

KRISS:

--- Cytat: naughtycat23 w Czerwiec 24, 2009, 11:44:00 am ---A jak wygląda sprawa rozmiaru samej felgi tzn. chcę zakupić 16 cali jednak marzę o jakiś pięknych 17 ale nie wiem jak zniesie to zawieszenie ???? Duża felga na pewno będzie miała wpływ na żywotność elementów samego zawiasu także czy to ma wogóle sens ????

--- Koniec cytatu ---
na 17' stakch wygląda zaje... tylko ja mam swój ulubiony krój pod series 123 a ty pewnie będziesz mieć swój ulubiony. Zależy co chcesz osiągnąć jaki efekt, ale na bank, będziesz musiał zrobić zawieszenie (zakuć je), bo padnie Ci na pewno, jak powstanie polskie w XIX wieku.

naughtycat23:
Już miałem ale skutecznie zepsułeś mój plan co do szprych  :-cry cały czas się zastanawiam jaki krój felgi byłby odpowiednie jaki jest Twój typ???

Zakuć  :-help please expalin what do U mean ??? Ciekawość zżera a laikowi info brak  :-K

PS. pozdrawiam studenta Histroii jak egzaminy ??? :-V

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej