No niestety w niedziele mnie nie bedzie jeszcze w domu.Bo chwilowo jestem w uk.Bede dopiero za miesiac.A ta cewke co ja panu napisalem to jest ale niewiem czy ta panu odpowiada.A ta co xjs napisal postaram sie znalezc.Niebylo by zadnego problemu bo w garazu Jaguara kupil by bez problemu. Ale wiadomo ze u nich nie ma tanio kupowalem juz u nich do swojego pompe paliwa 80 funtuw i kable i swiece ale to bylo drogo bo az 105 funtuw.Ale moge podejsc zapytac to nic nie kosztuje.Byc moze nie bedzie taka straszna cena. Bo dajmy na to klocki chamulcowe 20 funtuw.Jak bede cos wiedzial to dam znac.
Jak by panu odpowiadala kturas z tych dwuch co panu napisalem to moge kupic skontaktujemy sie jakos poda pan adres to wysle ,rachunek bedzie pan mial bo to nowa. jak pan juz odbierze to da mi pan znac podam panu muj numer konta i wplaci mi pan na konto za ta cewke.
Moze pan poszukac na tej stronie bo ja narazie nie mam czasu WWW.ISTCHOICE.CO.UK. Tam wybierze pan marke i model auta .Cewka to ignition coil.