Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2020

RAJD GÓRSKI - JESIEŃ 2020 - 18-20 września 2020 r.

<< < (10/20) > >>

Bia³y Don:
Proszę o dopisanie Biały Don + 1   :-super

Wojtas:
Pytanie
czy wpłaty za niedoszły Raja wiosenny beda wliczane w ten Rajd ?

MicGin:
I od kogo to pytanie.
Przeniesione jak i sam rajd na wiosnę 2021. Chyba, że jestem w błędzie. Przynajmniej dla mnie było by to logiczne.

Jacatu:
Za błędy wypijemy . Dla mnie też byłoby logiczne przeniesienie wpłaty z rajdu  na rajd . Czekamy na decyzję organizatora.

JCPF7777:
Panowie Przedmówcy,

w wątku dotyczącym Rajdu Dolnośląskiego - Wiosna 2020 a obecnie Wiosna 2021, w poście dotyczącym zmiany terminu z powodu "świrusa", rozpoczynającego się w dniu 10 marca 2020 r., w dniu 16 kwietnia 2020 r., zanim ktokolwiek zadał pytanie o pieniądze, gdyż zdawałem sobie sprawę, że takie pytanie niedługo by padło, napisałem:

16 kwietnia 2020 - czwartek
Jest pewnym, że nie uda się zrealizować tego rajdu w 2020 roku, więc termin 23-25 kwietnia 2021 r. jest obecnie jedynym możliwym do realizacji, a jednocześnie porozumienie z hotelem gwarantuje nam, że wpłacone środki są przesunięte na nowy termin bez żadnych strat.
Dziękujemy wszystkim uczestnikom za cierpliwość.

Nie można "przesunąć" środków z hotelu na Dolnym Śląsku do hotelu w górach.
Wpłacone środki czekają na nas na Rajd Dolnośląski - Wiosna 2021 w Zamku Czocha.
Ruch taki był spowodowany ochroną środków, które zostały wpłacone, jako zadatek, a jednocześnie gwarantuje nam cenę z 2020 roku na rok następny. 

Pomyślcie pozytywnie, że niektórzy zapłacili już 100% za Wiosna 2021 i nic nie będą musieli dopłacać.  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej