Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Tylna półka z głośnikami

<< < (2/4) > >>

Amper:
To koniecznie napisz czy problem rozwiązał się czy nie :)

Tak myślę teraz, czy przy B&W nie dawali innego wzmacniacza, który jest mocniejszy i ma więcej wejść w stosunku do standardu?
Kupiłeś tylko głośniki na tył?
Czy kostkę znalazłeś w tylnym słupku pod osłoną? Tylko przy jednym słupku, którym?
Przy B&W na tylnej półce jest więcej o co, w stosunku do zwykłego audio?

phoenix0000:
Witam, dostałem się dzisiaj do wzmacniacza i odkryłem problem. Instalacja jest puszczona natomiast brakuje wejścia na wzmacniaczu do tej wtyczki od tylnich głośników. Sprawdziłem numer części i mój to 6H52-18C808-CD a potrzebny jest 6H52-18C808-DD. Dodatkowo planuje dokupić radio z systemem DAB natomiast obawiam się że bez edycji pliku CCF się nie obędzie.

Amper:
Czyli niestety dobrze mi się wydawało, że przy B&W był inny wzmacniacz, pewnie mocniejszy i z większą liczbą wejść. Napisałbyś mi odpowiedzi na moje wcześniejsze pytania?

phoenix0000:
Przepraszam, pisałem dość późna porą i pominąłem pytania ale już nadrabiam.  W swoim modelu miałem Jaguar Premium sound 320 W, 9 głośników, w tym subwoofer. Dlatego też kupiłem półkę z głośnikami i głośniki do przednich drzwi. Te zamontowane w samochodzie są takie same jak B&W. Wzmacniacz udało mi się zdobyć i będę go miał jutro. Nie wiem czy jest mocniejszy ale chyba tak pewne jest to że ma brakujące wejście. Kostkę znalazłem  tylko z jednej strony (tylna lewa) za kierowca. Dziś ściągłem boczek z przednich drzwi i odkryłem że nie mam tam miejsca na dodatkowy głośnik tak więc muszę coś wymyśleć jak go zamontować, instalacja jest poprowadzona .

Amper:
To w wersji B&W w przednich drzwiach były 2 głośniki? Dziwne, że instalacja jest poprowadzona, a miejsca na głośnik nie ma.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej