Dział Techniczny > E-PACE (2017 - obecnie)
Przeglądarka
brawet:
To ja tego nie mam, i też funkcji "live". A do czego służy ten "ludzik" na pierwszym zdjęciu - dolny lewy róg - też tego nie mam.
mojomr:
Ja miałem z parę razy wgrywany nowy soft, na zasadzie: wgrany = nie działa, wgrany ponownie = nie działa, jeszcze raz = nie działa, jeszcze = zadziałał :-clap Może u Ciebie też tak trzeba?
Ten mały ludzik to chyba skrót do ustawień personalnych - nie pamiętam, sprawdzę dziś i konkretnie się wypowiem.
brawet:
Czyli na początku "nie miałeś" przeglądarki i live? W sensie przed poprawnym wgraniem softu :)
mojomr:
Tak jak myślałem, "ludzik" to skrót do ustawień indywidualnego profilu.
Miałem tak dziwnie, że internet działał (pokazywał się wskaźnik 4G, przeglądarka działała) ale Live nie chciał działać. Nie można było założyć profilu do nawigacji. Aktualizacje nie działały (bo nie było profilu). Aktualizacja map wciąż nie działa (znaczy: nic się nie robi automatycznie a gdy wyszukuję na www.jaguar.here to oznajmia, że dla mnie nie ma żadnych aktualizacji gdy sama nawigacja "krzyczy" zaktualizuj mapę.
Zmęczony jestem "funkcjonalnością" Jaguara - pojadę do serwisu i niech mi zrobią.
mir:
Dziękuję za zdjęcia :)
I wszystko jasne...
W moim JAG też nie ma ani przeglądarki, ani trybu live, ani personalizacji.
Jestem umówiony w serwisie i ciekawe co mi powiedzą.
Czy może tak być, że część funkcjonalności InControl jest związana z wersją auta?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej