Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Składanie lusterek, listwy progowe, otwór w desce

<< < (2/6) > >>

ZAIC:
Składanie lusterek jest na 100% w ustawieniach, coś w stylu "vehicle settings", trzeba pogrzebać chwilę a napewno znajdziecie ;)

Amper:
ZAIC rozumiem, że piszesz o grzebaniu w ustawieniach na ekranie dotykowym, a nie po podłączeniu komputera? Na ekranie grzebałem i nie widzę tego. Jest np. ryglowanie drzwi po ruszeniu, jest otwieranie szyb całkowicie lub częściowe, ale składania lusterek nie ma. Dlatego pomyślałem, że może po podłączeniu kompa jakieś funkcje można włączyć, albo uaktywnić, aby były widoczne na ekranie dotykowym. Chyba, że mój model nie ma składania lusterek?

jkristo:
Mam tak samo, a możne to jest spowodowane tym że tez ustawienia są jakoś zablokowane ?
Druga sprawa że mam za rysunek na przyciskach od regulacji lusterek - naciśnij lewy + prawy = lusterka złożone , czy może robię coś źle albo ten rysunek to tylko atrapa ??? ew. jak mozgę sprawdzić czy mam takową opcję składanych lusterek ???

thx

Amper:
Dobrze robisz. W instrukcji jest napisane, że trzeba nacisnąć 2 przyciski jednocześnie i lusterka złożą się.

jkristo:
Też tam mi się wydawało, tylko zero reakcji.

Lusterka się nie składają, zastanawiam się co jest tego przyczyną ?
W dniu odbioru auta zmieniałem akumulator, czy to możne być przyczyną ( coś się roprogramowało ???? ) ?
jeśli mam rysunek przy przyciskach to chyba oznacza że ma składane lusterka?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej