Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Składanie lusterek, listwy progowe, otwór w desce

<< < (4/6) > >>

milet:

--- Cytat: Amper w Grudzień 16, 2019, 18:41:18 pm ---Mam polifta.

--- Koniec cytatu ---

No właśnie... A w przedlificie, wedle mojej wiedzy, kompletnie nic nie da się zmienić...

Amper:

--- Cytat: milet w Grudzień 16, 2019, 16:06:44 pm ---4. Złącze OBD-II do diagnostyki. Miejsce na kluczyk jest w okolicach kierownicy.

--- Koniec cytatu ---

Złącze jest głębiej, już poza deską. Ten otwór jest jeszcze w desce, jest wyraźnie wykończony, jest w nim ruchomy element.

Może w poliftach jest inaczej niż w przedliftach i tego otworu nie ma. Szkoda, że w poście nie napisałem, że chodzi o polift. Niestety nie mogę go już edytować.

Amper:
Znalazłem informację na temat otworu o który pytałem (zaraz nad dźwignią otwierania maski).

To miejsce na wsadzenie całego pilota, prawdopodobnie w sytuacji gdyby bateria nam padła (załączam rysunek).
Mam polifta, w przedliftach chyba tego nie ma. Zgadza się?

tomas90:
Kluczyk z ilustracji wygląda raczej na przedliftowy jeśli się nie mylę. U mnie jest takie coś ale w formie zaślepki a pod tym taki moduł jakiś i gdzieś u siebie w instrukcji wyczytałem, że po prostu blisko tego miejsca przyłożyć kluczyk jakby tam nie chciał odpalić czy bateria słaba jakoś tak ale mogę się mylić.

zbychuro:
Kluczyk ten jest poliftowy mam taki z 2012 r, otwór w desce mam poniżej kierownicy i wg instrukcji należy go tam włożyć w razie problemów z kluczem, on tam się dokuje automatycznie na klik

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej