Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
Składanie lusterek, listwy progowe, otwór w desce
Amper:
1. Czy jeżeli są elektryczne lusterka, nie powinny się też składać? Nie jest to w standardzie? Naciskam jednocześnie oba przyciski lusterek, jednak nic się nie dzieje. Może trzeba to gdzieś aktywować poprzez komputer?
2. Czy możliwe jest poszerzenie różnych ustawień/funkcji ekranu dotykowego po podłączeniu komputera? Może w ogóle da się coś dodać zmianą ustawień po podłączeniu komputera?
3. Czy listwy progowe z napisem Jaguar nie są standardowo podświetlone? Napis wygląda jakby był podklejony pleksi, jednak nie świeci.
4. Do czego służy otwór w desce poniżej przycisku otwierania klapy bagażnika. Wydaje mi się, że wkłada się tam pilot w sytuacji słabej baterii, aby można było jechać autem. Dobrze przypuszczam? (załączyłem zdjęcie)
jkristo:
Podpinam się do pytania 1 oraz 3,
mam na przyciskach od regulacji lusterek rysunek ( nacisną dwa i składają się lusterka ) ale po naciśnięciu w/w kombinacji nic się nie dzieje - czy może być to związane z wyjęciem akumulatora na kilka godzin ?
tomas90:
1. Też o to jakiś czas pytałem, również nie mam elektrycznie składanych lusterek więc to nie było w standardzie.
3. U mnie również nie są podświetlone.
bananix:
1. Elektryczne lusterka składają się automatycznie przy zamykaniu samochodu z kluczyka. Jeżeli dobrze kojarzę włącza się to w ustawieniach.
Sent from my TA-1012 using Tapatalk
jkristo:
A możesz powiedzieć gdzie w tych ustawieniach ?
U mnie ogóle lusterka się nie składają, nie wiem nawet dlaczego ( czy to może po wyjęciu akumulatora ??? ).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej