Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)

Muzyka w XJ przez bluetooth

<< < (6/7) > >>

p123:
No patrz, wątek na dwie strony a Ty dopiero teraz mówisz :)
A ja tu się doktoryzuję na Elektrodzie, kombinuję ze wzmacniaczami pośrednimi między radio a wzmak w bagażniku itp. ( bo poziom sygnału z odbiornika BT jest chyba niedopasowany ) , już prawie kupowałem ten przetwornik zza oceanu wpinany w zmieniarkę, kupiłbym tylko nie mogłem doczytać czy on zastępuje zmieniarkę czy może działać równolegle. Ciekaw jestem czy u Ciebie to to samo miejsce wpięcia co u tego Chrisa, piszesz wszak że podłączyłeś się za głowicą a on się wpina w złącze kaseciaka z płytą. Dummy_kasetę masz wsadzoną czy jakoś inaczej oszukane ?
Jakbyś znalazł gdzieś ten opis to załącz proszę jakiś link.
Piotr

KrzysiekEg:
Dokładnie, kaseta bez taśmy. Oszukuje zamknięty mechanizm. Ja elektronikowi sugerowałem wpięcie w tor głowicy, a on powiedział, że zobaczy. Potem mi mówi, że bezpośrednio podał sygnał do procesora, pomijając głowicę.

katar83:
Sam kupilem adapter ten z US z linku z pierwszej strony, okolo $100 i dziala juz rok, minusem jest brak mikrofonu i wejscia do niego, bede musial przy okazji zerknac do srodka czy aby sie nie daloby dodac.

p123:
Cześć
Ten amerykański moduł zastępuje zmieniarkę czy dostępne są oba źródła ?
A jak oceniasz dźwięk CD kontra BT z ameryki ?

katar83:
Wpinasz w port zmieniarki i zmieniarke w modul, obie opcje dzialaja, tyle tylko ze musisz wylaczyc BT zeby zmieniarka zaczela ponownie grac. Jesli chodzi o dzwiek nie ma absolutnie zadnej roznicy miedzy CD a BT z telefonu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej