Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)
Muzyka w XJ przez bluetooth
Wentyl:
hej
żeby być precyzyjnym to do x308 3,2
a osoba montująca po tym fakcie nie bardzo chce ze mną rozmawiać :-wstyd
generalnie działa, ale straty są :)
pozdrawiam
p123:
Czołem,
Póki co słabo to wygląda. Chciałem kupić emulator zmieniarki ale na rynku nikt nie ma wersji pasującej do XJ-ta.
Podłączyłem transmiter Xiaomi Roidmi 3S - niby gra po BT ale bardzo cicho więc trudno mi ocenić - może coś źle ustawiłem.
Ponadto mam wrażenie że po paru chwilach testowania pojawiają się delikatne szumy.
Czekam jeszcze na odpowiedź człowieka z Allegro - ma gdzieś sprawdzić co da się zrobić.
Piotr
truten23:
Jeśli strimujesz przez bluetooth, to w telefonie ustaw maksymalną głośność.
Co do tych szumów, sprawdź na jakimś innym odbiorniku, bądź w innym aucie. Będziesz wiedział czy winny jest transmiter, czy radio Jaga.
p123:
Czołem,
Nie chcę się tu napinać na jakiegoś audiofeel'a :) ale jakość dźwięku puszczonego z youtube przez transmiter nie powala. Za radą kolegi Trutnia podgłośniłem telefon prawie na max i puściłem Toma Sawyer'a ( Rush ) no i słabo to brzmiało - rzekłbym jak pudełko po butach. Porzucam zatem ideę kupna transmitera FM i czekam co powie człowiek sprzedający na Allegro emulatory zmieniarki WEFA - miał coś posprawdzać w dokumentacjach. Mam jednak obawy, że przyjdzie mi polec. Zaczynam rozmyślać czy by nie zainstalować osobnego wzmacniacza i przez niego słuchać muzyki z telefonu nie wiem tylko jak rozegrać kwestię wspólnych głośników dla obu wzmacniaczy.
Pozdrawiam
Piotr
koniu:
A co sądzicie o tym: https://www.discountcarstereo.com/a2d-jag98.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej