Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

X-Type diagnostyka/programowanie

(1/3) > >>

szpadel68:
Witam serdecznie. Nie wiem czy było bo jestem tu nowy i przekopać się przez to wszystko... Szukam interfejsu do ogarnięcia mojego X'a. Żadne ELM'y. Konkretne przewody/interfejsy diagnostyczne ale te którymi można kodować i np: https://allegro.pl/oferta/interfejs-ford-command-vcm-ids-mazda-jaguar-win10-7558439712?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_czescimaszyn_pla_akcesoria_narzedzia_i_sprzet_warsztatowy_top_besty&ev_adgr=All&gclid=CjwKCAiArJjvBRACEiwA-Wiqq53Rd3mQrFHFQKlMvSNDEQVKxuwuXHZ9ZURYb5A9DAKX7ZXPmj3g0BoCSQ4QAvD_BwE

albo
https://allegro.pl/oferta/jaguar-jlr-sdd-interfejs-diagnostyczny-kabel-obdii-7620034074?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_mtrzcj_czescimaszyn_pla_akcesoria_narzedzia_i_sprzet_warsztatowy_top_besty&ev_adgr=All&gclid=CjwKCAiArJjvBRACEiwA-Wiqq_4GY8bsQru3eWXf3jMR_qrI1U7ph2NikLZCNEYA6kKnRMcMaqAHQxoC26gQAvD_BwE

Tylko bardzo proszę o konkrety a nie wróżenie z fusów :-thank

Pzdr.

sztandi7:
Czyli po prostu chcesz mieć pełną funkcjonalność jak rozumiem. :) W ilu tysiącach złotych chciałbyś się zmieścić?  :-gwizd

gonzo7:

--- Cytat: szpadel68 w Grudzień 03, 2019, 21:29:50 pm ---Nie wiem czy było bo jestem tu nowy i przekopać się przez to wszystko... Szukam interfejsu do ogarnięcia mojego X'a. Żadne ELM'y.
--- Koniec cytatu ---

Skoro chcesz konkrety to jak by Ci się chciało przeczytać konkretnie, to wyczytał byś, że ten pierwszy można kupić za max 70zł i co nim da się zrobić. Ten, który wkleiłeś jest typową wersją dla naiwnych co im się nie chce i dostają ładne pudełko z polskim instalatorem, który to rozpakowuje kradziony program.

O drugim też jest napisane. Lepiej ale bez szału. To tylko brama do SDD.

Kolego to nie VAG, że interfacem za 150zł da się samochód ukraść.

Wiec bez wróżenia z fusów:
Jak chcesz kodować to albo SDD albo JWDS

szpadel68:
Witam ponownie i bardzo dziękuję za sprowadzenie mnie na Ziemię. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że za kilka cebul szału nie będzie ale coś tam zawsze z szajsu można wybrać najlepszego. O MONGOOSIE czytałem wiele dobrego, jak i złego bo to chiński klon jest, którego kiedyś chciałem kupić do swojego Saab'a. Mimo wszystko dziękuję za cenne wypowiedzi  ;D

Pzdr.

voitec:
Napisz też, co byś chciał osiągnąć - wtedy będzie łatwiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej