Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary

Witam Wszystkich !!!

(1/3) > >>

timo:
W poniedziałek tego tygodnia spełniło się, po długim czasie oczekiwania, moje wielkie marzenie - w moim garażu zamieszkał kocur S-Type 3.0 `03 r.  :-yipee
Mimo, że forum obserwuję już stosunkowo długo, ślędzę poruszane tematy i problemy, nie miałem śmiałości się rejstrować z powodu braku najważniekszej przepustki - JAGA  :-[ - No i w końcu nadszedl ten dzień, w którym mogę Wam wszystkim powiedzieć CZEŚĆ  -  więc jeszcze raz witam wszystkich i jest mi baaaardzo miło, że mogę nareszcie wstąpić w to zacne grono.  :-tylko

qbaty:
:-witamy

artleks:
Witaj Timo - najlepsza forma "sprawdzenia" nowego nabytku to 13-14 Dni Pruszcza GDAŃSKIEGO - obecność obowiązkowa.
Z rejestracją trzeba było nie zwlekać - to forum miłośników, a nie tylko posiadaczy Jaga  :-za

timo:

--- Cytat: ROCCO25,5 w Czerwiec 04, 2009, 09:05:33 am ---Witaj Timo - najlepsza forma "sprawdzenia" nowego nabytku to 13-14 Dni Pruszcza GDAŃSKIEGO - obecność obowiązkowa.
Z rejestracją trzeba było nie zwlekać - to forum miłośników, a nie tylko posiadaczy Jaga  :-za

--- Koniec cytatu ---

Myślę bardzo intensywnie o wyjeżdzie do Pruszcza  :-za, jednak nie wiem jak poradzić sobie z noclegiem - macie jakąś "noclegownię" gdzie można zarezerwować spanie dla 2 osób ? :-help.
Bardzo chciałbym Was wszystkich poznać osobiście (no i oczywiście oglądnąć Wasze Kocury z bliska i online)...  :-A

artleks:
Hotel - trzystawy.pl - rezerwacje miejsc u Qbatego na PW
http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,3698.msg35427.html#msg35427

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej