Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

UWAGA OSZUST !!!! Regeneracja Kompresorów ADE Dominik Pisarski.

<< < (2/3) > >>

Gniewosz:
Czekam na propozycje. Oczywiście usunę post po rozwiązaniu sprawy. Jest to chyba jedyna forma nacisku wobec nieuczciwych praktyk. Pozdrawiam i życzę rozsądku.

bananix:
Gniewosz, przykro się to czyta, zwłaszacza że sam dałem kontakt do tej firmy. W moim przypadku demontaż, wysyłkę, odbiór i montaż wykonywał serwis, nie widziałem kompresora po regeneracji - mam nadzieje że nie był w takim stanie jak twój...

marti:
Facet już ewidentne znudził się prowadzeniem firmy, bardzo dobrze że opisałeś sytuację, będziemy wiedzieć gdzie nie wysyłać

Gniewosz:
Pan z firmy ADE ew. AP Project Sp. z o.o. zadzwonił 30 min temu, i poinformował mnie o dostarczeniu kompresora do rzeczoznawcy aby udowodnił że jest zregenerowany prawidłowo. Bardzo cieszy mnie ta informacja. Mam nadzieję że sytuacja znajdzie właściwy finał. Tak jak obiecałem jeśli będę miał już go u siebie, wykasuję ten wpis. Myślę że ta sytuacja będzie niezłą przestrogą dla osób które, pisząc ładnie "nie profesjonalny" sposób traktują klientów. Czekam dalej.

Boodzio2:
Podobna sytuacja z pewna polecaa firma od regeneracji reflektorów. Dwu krótna wysyłka i nadal lampy nie zrobione zgodnie z ustaleniami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej