Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Dołożenie foteli

<< < (2/4) > >>

Amper:

--- Cytat: tarczel w Lipiec 25, 2019, 20:37:47 pm ---Podpinam się pod temat. Posiadam fotele perforowane ale o dziwo nie ma załączenia opcji wentylacji. Czy ktoś kiedyś dokładał dmuchawe? są przygotowane wiązki? Jak ze sterownikiem i zmianą na wyświetlaczu? Posiada ktoś schemat?
U mnie silnik 3.0D

--- Koniec cytatu ---

Fotele perforowane i brak w nich wentylacji? Miał ktoś też taki przypadek, czy może u kolegi ktoś zapewne wymienił na akurat takie?
P.S. Byłoby super, gdyby się dało wymienić zwykłe fotele na wentylowane.

tomas90:
Pewnie tak, ja mam zwykłe i się tak zastanawiam ktoś mi mówił że wiązka i tak jest do tego przystosowana kwestia wymiany foteli i programowania.

Amper:
Też myślę, że nie robili dwóch rodzajów wiązek tylko jedną i w zależności od zamówienia podłączali fotele z wentylacją lub bez niej.

A tak przy okazji. W którym miejscu jest przycisk do włączania wentylacji foteli?

rmazurek:
Niestety wiazki moga sie roznic- bylo co najmniej kilka roznych.

Przycisk od wntylacji w przedlifcie jest na glownym menu (ten sam od podgrzewania tyle ze skala swieci na niebiesko zamiast na czerwono)

W polifcie jest fizyczny przycisk pod pokretlem wentylatora (pozwala na wejscie do menu foteli)

Amper:
rmazurek dziękuję.

Co do wiązek to zła informacja :( Napisz proszę, gdzie znalazłeś tę informację?
Zauważyłem, że w niektórych wersjach foteli są z boku 2 małe okrągłe przyciski. Wiesz może do czego służą?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej