Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Problem z USB w XF 4.2 SC

<< < (2/2)

Cinollo:
Obecnie w delegacji jestem, wrócę pod koniec tygodnia to przetestuje nizszy bitrate. Na zagranicznym forum natrafiłem na post w ktorym ktos opisywal podobny problem, a winowajcą były wlasnie upały... Nie wiem jak jedno ma sie do drugiego, ale faktycznie  gdy  u siebie to sprawdzalem bylo prawie 40 stopni na dworze.

Cinollo:
Witam!
Wróciłem, pojezdziłem kotem trochę po mieście i dopiero po jakimś czasie zwróciłem uwagę, że przecież cały czas gra muzyka... Jako ciekawostkę dodam, że wszystkie pliki mam skonwertowane jako mp3 z bitratem 320, kot odczytuje nawet pliki pochowane w folderach. kilka dni temu po wyjeździe z myjki zacięło mi się tak samo jak w poprzednim przypadku gdy to opisywałem ale po około 20 minutach wszystko wróciło do normy. Problem już nie występuje od kilku dni, jednak co go powoduje do tej pory nie wiem :D

ZAIC:
Witam, miałem dokładnie ten sam problem w moim aucie. Raz muzyka grała, raz nie, raz pendrive był aktywny a innym razem nie. Znajomy sprzedawca w sklepie komputerowym polecił mi wymienić pendrive na inny, sformatował go przy mnie i od tej pory wszystko jest ok. Dodam, że ten pierwszy pendrive był wadliwy. Jeśli problem będzie Cię dręczył, proponuję zacząć od wymiany "palucha" i odpowiednim sformatowaniu, pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej