Dział Techniczny > X-TYPE (2001-2010)

X-Type z LPG Bydgoszcz i okolica

(1/8) > >>

scyzor:
Czy ktoś z lokalizacji jak w tytule ma zgazowanego kota a jeśli tak to gdzie to zrobili i na ile dobrze?
Z góry dzięki za info po kilometry lecą a opinie są różne.
W jednym skądinąd dobrym punkcie w Bydgoszczy powiedzieli szczerze, że silnik ok, ale elektronika to już niestety co inne niż Mondeo i się nie podejmą ponieważ nie chcą mieć problemów ani oni, ani robić ich mi...

bbartass:
Toruń ul. Chrobrego 56 623 81 91. Ogarną bez problemu.

rafix86:
Też myślę o LPG do swojego Jaguarka. Ile (tak mniej więcej) powinno to kosztować? Na co gazownik powinien zwrócić uwagę, żebym nie miał później problemów z użytkowaniem auta? Silnik 3.0  :)

bbartass:
 Najlepiej BRC.

voitec:
Moja prywatna opinia, to najgorzej BRC. Nikt tego nie chce się tykać, jesteś ograniczony do serwisów BRC, których poziom mimo wszystko bywa różny.

Najważniejsze to to, żeby mieli pojęcie na co trzeba zwrócić uwagę w X'ie, czyli na emulację ciśnienia paliwa/przelew. IMO Stag lub Tech. Do tego jakiś reduktor z zapasem mocy, jakiś Gold GT. Nie wiem co teraz jest na topie jeśli chodzi o wtryski, ja mam we wszystkich 3 autach barracudy. Mają już sporo nalatane i nie ma żadnego problemu. A no i najważniejsze wlew pod klapką ;-)

Zawsze możesz wrzucić jakieś info o gratach jakie proponują, że Ci zamontują, ktoś może wyrazi wtedy swoją opinię.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej