Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
czyszczenie jasnej skóry w Kocie...
maradmar:
prowadze myjnie i owdziecze sie Wam za rady odnosnie kupna kota :)
mam cos do skor..walcie na priv ..
p.s.srodki musz byc do czyszczenia i do konserwacji jesli cos jest dwa w jednym to jest do d....
maradmar:
to nie jest reklama :) :)
czyszczenie : 3C firmy CONCEPT(tu nie wiem ile najmniej mozna kupic bo ja kupuje dla siebie po 5 l) ma neutralne ph
konserwacja: leather care cream tej samej firmy(tu litr wystarcza na bardzo dlugo i ladnie pachnie naturalna skora)
za zestaw 5l i 1l kremu wyjdzie kolo 100
dystrybutor ALDIS z sopotu
wpiszecie sobie w necie to znajdziecie
generalnie do tego kremu do skor jest w zestawie inny srodek do czyszczenia ale sie nie sprawdza.3c jest skuteczny nie mialem niezadowolonego klienta
do wszystkich ktorym wyslalem to info na priv:
oczywista rzecza jest to z kazdym preparatem trzeba wykonac probe wzajemnej milosc w niewidocznym miejscu!!!
maradmar:
i dajcie znac jak poszlo :)
peres20:
mi znajomy który ma myjnie cisnieniowa odsprzedal litr takiej zajefajnej chemi co prawda , ale do tapicerki plastikowej i skorzanej , myslałem ze to jakis pic na wode jak z wszystkimi preparatami ,a le okazało sie ze nie ma litosci dla brudu, nie wiem jak to sie nazywa o on to luzem rozlewa ale wiem ze dałem za litr 28zł. skóra odrazu przejzała :-za pozdrawiam
maradmar:
warto zapytac dystrybutora takiej chemii jaki ma odczyn bo wiekszosc tego szwaksu suszy skorke na wiór...po chemi ktora myje sie bezdotykowo i ktorej uzywa sie do mycia silnika skora tez bedzie czysta ale czy cos z niej zostanie za rok?:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej