Witam Forumowiczow...w innym watku nikt nie odpowiedzial wiec moze tutaj:
Od piatku jestem dumnym posiadaczem E-pace'a...pierwsze wrazenia sa rewelacyjne jesli chodzi o uklad jezdny i osiagi (nie szaleje wiec dla mnie w sam raz 150 KM z manualem). Nie moge sie tez przyczepic do jakosci wykonczenia i komfortu. Musze tez pochwalic mojego dealera Jaguara - Wroclaw/Długołęka - rewelacyjna obsluga, kultura i pomoc...czytajac Wasze wczesniejsze komentarze bylem ciekawy jak to bedzie ale obsluga na najwyzszym poziomie - czujesz sie tam jak klient premium...Odbior auta lekko uroczysty, potem tankowanie na koszt dealera do pelna i jakies ok 2 godzin poswiecone na ustawienia auta, tlumaczenia itp...szczerze wiec polecam ten salon...
Ale mam tez kilka problemow - moze ktos cos podpowie, a moze to jakis moj brak wiedzy :
1) mam najnowszy soft, nie mam problemow z jezykiem polskim...ale...na glownym wyswietlaczu na ekranie "ulubione" dodalem sobie 6 kontaktow (mam do nich przypisane zdjecia) i wszystko fajnie dzialalo po czym nastepnego dnia...nadal jest 6 ikonek ale bez zadnych podpisow jaki to kontakt i bez zdjec...wiecie moze jak to zrobic, zeby bylo na stale? Aktualizacja: po 2 tygodniach uzykowania auta wciaz problem nie znika...
2) dzis po 4 dniach uzytkowania na wyswietlaczu srodkowym pomiedzy zegarami (mam wirtualne zegary) tam gdzie pojawia sie system zmiany pasa ruchu, a gdzie w zwyklym trybie mialem ustawione wyswietlanie stacji radiowej nagle jest pustka...czyli nie ma nic...wyswietlacz na bank dziala bo jak przekraczam pas drogi to wyswietla sie "przekroczenie"...ale poza tym jest pusto...co z tym zrobic? Atualizacja: juz wszystko ladnie dziala...
3) Staram sie podlaczyc auto do wifi....auto w garazu w zasiegu wlasnej sieci wifi...daje ustawienia, łączność i mam tylko 3 pozycje: Bluetooth, Urzadzenia z androidem, urzadzenia z IOS...jak wiec podlaczyc sie pod wifi? Aktualizacja: Nadal brak lacznosci z wifi..
Jesli moje pytania sa zbyt banalne to nie krzyczcie za bardzo ;-) i z gory dzieki!