Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
Wypadaloby sie w koncu oficjalnie przywitac :)
szpulek:
Witajcie,
fakt, ze od prawie pol roku przebywam na tym forum, jednak caly czas czekalem na skonczenie mojego projektu, ktorym jest XJ8, aby sie przywitac w pelni. Udalo sie, w koncu jezdze swoim XJ8, ktorego kupilem w Austrii 17 stycznia 2009 i wlasnorecznie przywiozlem na lawecie do PL.
Moja historia zaczela sie od tego, ze z moja narzeczona bardzo chcielismy pojechac takim jagiem do slubu (juz wczesniej zwracalismy uwage na XJ), nie udalo sie znalezc wolnego (zadziwiajace) w tym terminie (ostatecznie pojechalismy rollsem), ale sentyment pozostal. A ze zawsze mialem korbe na punkcie aut to szukalem sobie takiej zabawki, ktora bede mogl piescic w garazu (lista na kolejne jest dosc dluga bo zona juz dorzuca swoje propozycje na kolejne projekty).
Mieszkam w Gliwicach na Gornym Slasku i ciesze sie, ze juz udalo mi sie spotkac z kilkoma pasjonatami Jagow (zdjecia w watku Sekcja Slask).
Na poczatek 3 male fotki, ale obiecuje, ze po napisaniu historyjki zasile nasza galerie :)
pzdr
[załącznik usunięty przez administratora]
naughtycat23:
Oficjalnie gratuluje i witam :-super
adam74:
Witaj już powitany :-V
kogutki:
4 mies opoznienie ale i tak :-witamy piekny kociurek :-super :-super :-super
no i twoja historia uczy nam jednego, nie mozesz pozyczyc, kup wlasnego.
no i warto sie dogadac z lepsza polowa. i tak trzymac...
qbaty:
Piękne autko - my mieliśmy okazję takim jechać do ślubu ;D Tylko felgi były inne - Celtic.
Też mam sentyment do tego modelu ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej