Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2019

Rajd Ziemi Kujawskiej - JESIEŃ 2019 - 13-15 września 2019 r.

<< < (14/20) > >>

Marecki65:
przepraszam za opóźnienie - I rata wpłacona

Adt81:
Kwotę masz podaną na dole w pierwszym poście jak i na stronie ze zgłoszeniem- 590zł za 1 osobę dorosłą. Nie wiem czy już kiedyś byłeś na Rajdzie ale ta kwota to nie tylko nocleg - w cenie masz 2 noclegi ze śniadaniem, 2 kolacje, obiad w sobotę, różne materiały poligraficzne, gadżety, wejściówki do obiektów które zwiedzamy. Organizacja takich imprez kosztuje, a kwota odkąd bywam (ze 3 lata już będzie) w zasadzie nie uległa zmianie więc nie ma co narzekać - więc nie marudź tylko zapisuj się bo ludzie i atmosfera jest super  :-tylko

JCPF7777:
ADT81,

dziękuję  :-thank  za odpowiedź, ale chyba człowiek usunął swoje pytanie ze wstydu, że je zadał, a ja nawet nie zdążyłem się z nim zapoznać ;)

Najbardziej interesują się ci, których nie ma na liście i nie biorą udziału w żadnych imprezach.

Przecież wiadomo, że organizatorzy kupują sobie kolejne jaguary za zyski z rajdów, hihihi  ;D

Adt81:

--- Cytat: JCPF7777 w Sierpień 03, 2019, 19:16:53 pm ---...Przecież wiadomo, że organizatorzy kupują sobie kolejne jaguary za zyski z rajdów, hihihi  ;D

--- Koniec cytatu ---

To jest tak oczywiste, że nawet o tym nie wspomniałem ;)

najkon:

--- Cytat: JCPF7777 w Sierpień 03, 2019, 19:16:53 pm ---ADT81,

dziękuję  :-thank  za odpowiedź, ale chyba człowiek usunął swoje pytanie ze wstydu, że je zadał, a ja nawet nie zdążyłem się z nim zapoznać ;)

Najbardziej interesują się ci, których nie ma na liście i nie biorą udziału w żadnych imprezach.

Przecież wiadomo, że organizatorzy kupują sobie kolejne jaguary za zyski z rajdów, hihihi  ;D

--- Koniec cytatu ---
No właśnie tak patrzę i nie wierze. Mój post został usunięty i to nie przeze mnie - komuś z administracji/moderatorom nie pasował?
To byłby mój pierwszy taki wyjazd z Wami, bo dołączyłem do forum w styczniu tego roku (2019), a chciałbym na taki raid się wybrać.
..co lepsze nawet się zapisałem! - aby nie było pomówień.

Nie wiem co organizatorzy sobie kupują, bo jestem tu totalnie nowy. A w poście nie jest wyszczególnione na co idą pieniążki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej