Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Szyba kierowcy

(1/3) > >>

Robertleniwiec48:
Witam. Nie domyka mi sie szyba po wcisnięciu przycisku . Trzeba go trzymać sały czas zeby się zamkneła lub otworzyła i i z pilota automatyczne domykanie nie działa tylko moja szyba . Wszystkie inne się zamykają i otwierają  :- pojecia . Ładuje aku więc moze sie poprawi  . Jakieś pomysły inne ?

ajtotal:
bo jest nieskalibrowana...

Robertleniwiec48:
Wszystko było ok wcześniej  :- pojecia

ajtotal:
ladujesz akumulator wiec pewnie był słaby i sie rozkaliborwało (w sensie musiał byc zanik napiecia lub odlaczyles akumulator)

Robertleniwiec48:
I co z tym zrobić ?sprawdzalem bezpieczniki ostatnio i moze wyciągłem jakis na chwile przy otwartym oknie . Mogło mu to zaszkodzić ? Moze trzeba by mu było zrobić tak samo tylko pozamykać okna ? Tylko nie wiem który to bezpiecznik  :-K problem jest z zapalniczką tez nie dzialala z przodu i srodkowa dlatego szukałem w bezpiecznikach okazało sie ze jest spalony ale nie ten co chłopaki na zdjeciach wysyłali tylko chyba 32 nr . Według schematu nie powinno go tam byc . Wymieniłem i dziala zapalniczka z przodu i z tyłu a w schowku juz nie . I mozliwe ze po tym szukaniu w skrzynkach sie rozregulowało cos z szybą  :-tylko

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej