Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Wymiana oleju w skrzyni automatycznej - polecane serwisy
bananix:
--- Cytat: MicGin w Październik 26, 2018, 19:16:54 pm ---Ktoś gdzieś kiedyś....
Tak wiem jak to brzmi ale na spotkaniach KKN w Krakowie ktoś mi kiedyś polecał serwis na Prądnickiej. Opinie mają niezłe. Sam jeszcze okazji nie miałem aby ich sprawdzić.
http://www.axod.pl/
--- Koniec cytatu ---
Byłem, polecam. Co prawda nie byłem przy wymianie, ale nie mam zastrzeżeń. Cena za usługę bardzo rozsądna.
£ukasz:
Dziękuję za pomoc, dzwoniłem do obu serwisów, jeśli chodzi o wymianę oleju to wygląda, że wiedzą o co chodzi. Ale jak tylko powiedziałem o błędach skrzyni, to powiedzieli, że się za to nie biorą i kierują mnie najpierw do elektryka, więc na razie do póki nie sprawdzę instalacji i sterownika, który prawdopodobnie jest przyczyną błędów wymiana oleju wstrzymana. Dzwonię cały tydzień po elektrykach w promieniu 50 kilometrów od Krakowa i nikt się nie chce tego podjąć. Dlatego jeśli znacie jakiegoś elektryka co nie boi się zaglądnąć do Jaguara to proszę o info. Pozdrawiam
Trak:
Proponuję elektryka w Bochni https://panoramafirm.pl/ma%C5%82opolskie,boche%C5%84ski,bochnia,wodoci%C4%85gowa,15/pserwis_elektromechanika-znwsfi_pce.html. Gość deklaruje ogarnięcie elektryki i elektroniki okołoskrzyniowej w iksie. Przyjmuje na termin, ale wg mnie warto czekać (kilka razy wyeliminował mi upierdliwe usterki w różnych autach).
£ukasz:
Witam, jeśli chodzi o elektryka w Bochni również nie podjął się tematu. Znalazłem innego w okolicy Kalwarii Zebrzydowskiej - wcisnąłem mu samochód na siłę - stał tam 3 tygodnie i po wielu telefonach w końcu kazał przyjechać. Niestety nic nie stwierdził, zapłaciłem tylko 100zł za parkowanie. W końcu zdecydowałem się mimo błędów skrzyni na wymianę dynamiczną oleju w serwisie Zapała. Podjęli się wymiany po przejechaniu się samochodem i jak na razie od miesiąca błędy się nie pojawiają. Nie wiadomo co pomogło wymiana oleju, czy dociśnięcie jakiegoś styku przy kablach skrzyni.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej