Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Jaguar xj8 4.2 300km 2004 rok v8
MicGin:
--- Cytat: JAG08.2018 w Wrzesień 30, 2018, 07:41:37 am ---W dodatku za każdym razem jak dzwonie to odbiera ktoś inny i cena się zmienia z 4,5 na 6 tysięcy (ciekawe zjawisko).
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli ktoś zaoferuje założenie gazu do V8 poniżej 6 k PLN, to podziękuj, uśmiechnij się i wycofaj. Na czymś muszą przyoszczędzić, a później będą problemy. Stag ma więcej serwisów i przynajmniej w moim przypadku nie miałem z nim żadnych problemów. Gazowałem V6 w S-typie i V8 w XJR.
rav:
@MicGin, to dziwne. Ja kiedyś od polecanego tu gazownika dostałem info, że zagazowanie 4.2 300km to koszt poniżej 5k. Chyba że coś się zmieniło :-chyt
MicGin:
Za V6 płaciłem w 2014 4k PLN. I tak większość warsztatów poleca. W tym roku robiłem V8. Dodaj do V6 po dwa wtryski, zawory i dodatkowy reduktor bo jeden powyżej 250 hp raczej nie wyrobi. Przyoszczędzają ludzie na instalacjach, a później mają problemy.
Demo:
Ja mam założona instalacje Lovato w V6 i kosztowało mnie to 3,5k i wszystko śmiga jak ta lala.
Driv3rrrr:
Ja też miałem do V6 i do VR6 za 3500. Do V8 wolnossącego pewnie w 5 tys bym się wyrobił. Montowane w najlepszym serwisie LPG w Lublinie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej