Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2019

Rajd Ziemi Sandomierskiej - 26-28 kwietnia 2019 r.

<< < (22/24) > >>

Radge39:
Dobry wieczór. Jak miło встречатся ze starymi przyjaciółmi. Spotkanie odbyło się jak zawsze bardzo zorganizowany i przyjemnie.  Zdenerwowało problem z kołem. Dziękuję za pomoc Kolegom z klubu za kompresor i klucze i chłopaków z Białorusi. Wszystkim zdrowia i powodzenia. jcpf-stanby

MicGin:
Dziękujemy za fantastyczną organizację i ogrom pracy w to włożonej. Uczestnikom za miłe towarzystwo i wspaniałą atmosferę. Szkoda że na koniec lało i nie można było się ze wszystkimi pożegnać. Do zobaczenia jesienią, a z niektórymi pewnie wcześniej. Sponsorom dziękujemy za miłe upominki.
A teraz fotki:
Rajd Ziemi Sandomierskiej - 26-28 kwietnia 2019 r.

Moonwalker_LW:
mam pytanie do załogi nr 7. Co to za "trąbka" w zderzaku Waszego x308? zobaczyłem w Sandomierzu i już nie miałem okazji zapytać.

Panoramix:
Hej! Poznań dotarł bezpiecznie. Wielkie podziękowania dla organizatorów oraz dla załogi Dawida,Kapitana,MicGina i Wrocławia za towarzystwo i dobrą zabawę.Niestety z uwagi na padający deszcz nie udało sie ze wszystkimi pożegnać.
Do zobaczenia we wrześniu!!!

Radge39:
Czekamy, jak zawsze, zdjęcia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej