Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2019
Rajd Ziemi Sandomierskiej - 26-28 kwietnia 2019 r.
Adt81:
Dla mnie wszędzie ok pod warunkiem, że będzie daleko :)
Tezza1002:
Google Translate:
Już zaznaczyłem daty w moim Dzienniku 2019.
Nie obchodzi mnie, dokąd pójdziemy. Uczestniczę w spotkaniach z członkami i widzę wielu Jaguarów w jednym miejscu. Każde wydarzenie, w którym uczestniczyłem, sprawiało mi przyjemność, mimo że język polski jest poza moim zrozumieniem.
Jestem bardzo zadowolony z miejsca w Sandomierzu. Jako alternatywne miejsce do rozważenia, jednym z miejsc, które staram się odwiedzić od dawna, jest Białowieski Park Narodowy (by zobaczyć żubry), Czarna Hańcza i Kanał Augustowski, Klasztor Kamedułów (Hotel?), Tykocin i Grabarka.
Będę uczestniczył, niezależnie od miejsca przeznaczenia, o którym się zdecyduję. :-za :-tylko :-A :-super :-clap
What I mean to say is:
I have already marked the dates in my 2019 Diary.
I do not care where we go. I attend to be with the Members and to see a lot of Jaguars in the one place. Every event I have attended I have enjoyed myself even though the Polish language is beyond my comprehension.
I am very happy with the Sandomierz destination. As an alternative destination to consider, one of the places I have trying to visit for a long time is the Bialowieza National Park (to see the Bison), Czarna Hancza and Augustow Canal, Camaldolite Monastery (Hotel?), Tykocin and Grabarka.
I will attend, regardless of destination decided upon. :-za :-tylko :-A :-super :-clap
Tezza1002:
Google Translate:
Oprócz mojego poprzedniego wpisu, przez długi czas miałem następujący element w folderze "Places to Go":
https://culture.pl/pl/artykul-najlepiej-piękne-dzie-dzie-miejsce-w-polsce-nigdy-nie--
Do rozważenia.
What I mean to say:
Further to my previous entry, I have had the following item in my "Places To Go" folder for a long time:
https://culture.pl/en/article/the-most-beautiful-old-towns-in-poland-youve-never-heard-of
For your consideration.
Rafals:
Plan wygląda super❗️
Proszę dopisać Rafals +1
Boodzio2:
Dobijamy do ekipy. Boodzio2 i Monia.
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej