Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)
XF 4.2 / 5.0 - Ogolnie pytania przed zakupem
kmb007:
Kolego, ja jezdzilem tym Jaguarem za 49 000 zl z AAA auto w Piasecznie. Nie oplaca sie. Samochod jest zmarnowany i nie wyglada na 160 kk. Ja kupilem z Warszawy (komus sprzed nosa zabralem :)) i byl minimalnie tanszy ale w o niebo lepszym stanie i mial lepsze wyposazenie. Ten w AAA auto chyba troche jeszcze postoi.
HemiExclusive:
Dobrze wiedziec :P ale jakos nikt nie ma dobrej opinii na temat AAA. A tak na marginesie to juz ktos kupil tego Jaga z AAA.
kmb007:
A mi jako jedyny komis w Polsce sie podoba AAA auto. Sa wlascicielami samochodow, obsluga dosyc fajna, masz gwarancje na samochod. Ale niestety ten model byl na prawde troche zmarnowany. Wnetrze bylo mocno wyeksploatowane, z zewnatrz na zdjeciach wygladal lepiej niz na zywo. Szyba przednia odklejona, swiatla cale zotle i zaparowane. Na prawde nie bylo na co patrzec za taka cene (ktora i tak nie wydawala sie za duza).
jaguarstype2004:
i to pokazuje że warto odpicować auto pod sprzedaż, polerka zrobić lampy, środek ogarnąć i by pewnie poszedł,a tak to rzeczywiście marnie wygląda już na zdjęciach i bieda wersja
Nawigacja
Idź do wersji pełnej