Witam, na początek informuje że widziałem na forum już mase tematów o tym problemie jednak u mnie nie działa żadna porada. Opisze po kolei jak doszło do tego że ekran zgasł i co zrobiłem do tej pory:
Wlazłem w aucie w ukryte menu i aktualizację klikając OK wtedy ekran zgasł. Dodam że oryginalna płyta cały czas była w środku napędu. Oczywiście nim poczytałem forum zgasiłem zapłon.
Po tym jak dowiedziałem się że 50/51 na małym ekranie to błąd komunikacji postanowiłem wyciągnąć DVD z mapami i nagrać jakieś nowe płytki, zassałem z chomika mapy wypaliłem przez imgburn na płycie DVD-R i wsadziłem do napędu przekręcając kluczyk na I na stacyjce i zostawiłem na godzine.. niestety mimo iż słyszałem że "mieli" płyte w napędzie nic się nie uruchomiło.
Stwierdziłem że może lipnie wypaliłem dvd i wsadziłem ponownie oryginalne dvd rowniez zostawiajac stacyjke na I niestety z oryginału tez nic nie rusza...
Dzwoniłem po ludziach nikt nie chce sie tym zająć a jak wiadomo nie idzie jeździć autem bo klima i reszta sterowania nie działa przez to... POMOCY! Co jeszcze mogę zrobić?