Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Polecany mechanik do Jaga Warmińsko-Mazurskie

(1/2) > >>

Napster:
 :logojcpf: Witam poszukuję jakiegoś ogarniętego mechanika który naprawi lub wymieni silnik w moim XF 3,0D-S na teremie Wari i Mazur . Czy ktoś może kogoś polecić?

Shadow_956:
Cześć, śledziłem twój watek o zakupionym aucie a teraz widzę ze podejmujesz się wymiany silnika, to nie zwróciłeś auta sprzedawcy ??

Napster:
Hej wysłałem pisma i odstąpieniu od umowy ewentualnej naprawy na jego koszt i czekam na zwrotne.ale w między czasie już chce ogarnąć mechanika który zobaczy przy rzeczoznawcy gdzie jest przyczyną dlatego szukam

Przemek999:
Z autem musiało być ewidentnie cos nie tak skoro po 2 dniach padł, zrobiony był tylko do sprzedaży, daj znać na priv z ciekawości ile dałeś za to auto bo jestem na etapie sprzedaży swojego (ja nie mogę do ciebie wysłać wiadomość masz pełna skrzynkę)

Ja osobiście to w dniu w którym diagnoza o uszkodzonym silniku została wykryta zapakowałbym go na lawetę i odwiózł go gościowi.

Napster:
Łatwo mówić skoro gość nie odbiera telefonów to co ja wywala pod blok auto za 50tys zl i wrócę do domu?nie licząc lawety za 300km?
Nie jest to takie proste jakby się wypadało.bylem na poradze prawnej.oczywiscie że mam 99 procent sprawe wygrana.jesli gość się pójdzie na ugodę i nie weźmie auta lub nie pokryje naprawy to kosz sprawy z adwokatem biegłym sadowymnitd to ok 7tys której muszę wyłożyć A sprawa może się ciągnąć nawet 2 lata

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej