Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Amortyzatory tył przód sportbreak wahacze przedni lewy dolny

(1/3) > >>

nordyk:
Robiłem pomiar amortyzatorów i z  lewej strony miały po 57% tył i przód 52 % z prawej 65 i 67. Kupował ktoś amory jakiej firmy i gdzie ? Powiem wam, że w niemcowni mnie oszukali bo na diagnostyce wszystkie pokazywaly ponad 73% . Do tego  przedni wachacz dolny lewy ma luzy. Kupić lemfordena czy innej firmy. Auto ma teraz 87tkm na  blacie. Chińszczyzna jednym słowem

xsnailx:
Lemfroder bierz, nie ma co wkładać tanich... Np w mojej byłej alfie lemfroder który ja zamontowalem przed sprzedażą przeżył 3 sztuki chińszczyzny od kolejnego właściciela

nordyk:
Nie mogę znaleźć amortyzatorów przednich, w moim sklepie też nie mają  ?????? Może ktoś coś wie. Dzięki Pzdr

nordyk:
Dzwoniłem do firmy z częściami i jest problem z katalogowaniem amorów do xf. Facet znalazł mi Bilsteiny za 720zł sztuka, ale dla pewności potrzebuje oryginalne numery amorow. Może ktoś wymieniał, lub ma na wierzchu i mógłby napisać numer
Czy sedan i kombi to to samo z przodu- zawieszenie, amory ?

jaguarstype2004:
720 zł/szt to drogo spokojnie znajdziesz te same taniej,nie będę reklamować firm,ale uwierz że spędziłem wiele godzin na sprawdzaniu cen przy zakupach i ceny różnią się czasami nawet do 100% i wiem że takie amorki można za 5 stów pewnie wyrwać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej