Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Instalacja gazowa - temat tabu czy temat rzeka ????

<< < (19/39) > >>

filar12:
Jeszcze jedna strona medalu czy widac było lub słyszeliście o dieslach na LPG??
Jak byłem w centrum doświadczalno-produkcyjnym jednej z polskich firm (bez krypto reklamy) dostałem informacje że kończą doświadczenia na autach ciążarowych.
Podobnow holandi już latają  na tym tyleże tam mieszanka jest w jakiś proporcjach LPG+ropa.
Czekam z niecierpliwością. :-za
Pozdrawiam wszystkich

Batman:
Gdzies miałem artykul o dieslach z lpg jak znajde to przepisze...

http://www.ilovesponge.com/spongecars/diesel/dieseltechnical.htm

w tym linku troszke jest opisane

Siara_nh:
Ponawiam moje pytanie bo nikt mi nie odpisał bardzo proszę o odpowiedzieć  "....sprawa wygląda tak że posiadam instalacje gazową z mojego rozbitego ,niestety, XJ40 Smutny ...instalacja sekwencyjna firmy AGIS....i chciałbym ją zamontować do mojego X300 którego kupiłem kilka dni temu...ale się  obawiam żeby mi nie paliło sondy,jak to jest...w mojej XJ40 co jakiś czas padała mi sonda,słyszałem że w Xj40 często paliło sondę z powodu instalacji gazowej(w moim przypadku się to sprawdziło,nie wiem jak u innych)...czy ktoś się ktoś się orientuje w tej kwestii ?"

filar12:
Witam
Napisz co paliło sondę bo to że instalka lpg to dość szeroki temat.
Raczej nie od instalki bo niedostała by homologacji.

Siara_nh:
no właśnie dokładnie nie wiem co....słyszałem ze w XJ40 padała sonda z powodu gazu...no i tak się zastanawiam czy ten gaz może mi uszkodzić sonde w moim x300 , czy ztym moim gazem jest coś nie tak czy był źle ustawiony czy co

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej