Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Instalacja gazowa - temat tabu czy temat rzeka ????

<< < (10/39) > >>

czapka:
Ja mówię o tym, że montuję dla autoryzowanych dealerów samochody jeszcze nie zarejestrowane.
Wiem, że niektóre serwisy robią to u siebie, ale nie bardzo im to wychodzi.

zyrcia:
Dużo by tu mówić o gazie. Mnie zawsze przykonuje rachunek ekonomicznei jeszcze jedno - co by nie powiedzieć, moze to zabrzmi trochę śmiesznie na forum motoryzayjnym ale EKOLOGIA, o której nikt tu dotychczas nie wspomniał. I jeszcze zamiast wąchać odór spalin z silnika, można mieć bezzapachowe spaliny z gazu ;D.

papatkiole:

--- Cytat: zyrcia w Luty 21, 2008, 17:19:24 pm ---I jeszcze zamiast wąchać odór spalin z silnika, można mieć bezzapachowe spaliny z gazu ;D.

--- Koniec cytatu ---

Największy smród to właśnie LPG, paliwo według tego to perfuma :-V

ja$:
[quote author=papatkiole to prawda-gaz śmierdzi jak cholera - a benzynka pachnie... ;D

LUXOREK:
gaz smierdzi, fuuuuuuuuuuuj. Poza tym ile kilometrów trzeba robic żeby taka inwestycja była opłacalna. Dla przykładu mój średnio pali mi 25 ltr po mieście. Co ciekawe  jak Ja$ wsiadł i pojeździł z godzinke to spadło bodajże do 17 ltr, jeszcze 1 godzinka wiecej i byłoby z 8 ;D. Przy takim spalaniu to trzeba z mln kilometrów zrobić żeby taka instalacja się oplacała. Bez sensu, bez sensu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej