Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
Witam Serdecznie ;]
adas:
Kilka słów o sobie... ok :)
Jestem z Częstochowy, mam 22 lata, studiuję sobie oraz pracuję :) jest to mój pierwszy Jag w życiu, także wrazenia z jazdy nim, czy nawet z posiadania są nie do opisania :) może tez dlatego, że nie miałem do czynienia z tej klasy samochodami ;] na codzień jeżdżę renault clio, ponieważ spalanie Jaga nie pozwala mi na codzienne eksploatowanie :P
W najbliższym czasie postaram się dodać kilka ciekawszych zdjęć, te nie odzwierciedlają w pełni jego piękna ;)
adas:
tak oto zakonczyla sie srodowa podroz do domu, na drodze krajowej Kraków-Olkusz. :(
Dr Kwiatus:
--- Cytat: adas w Luty 19, 2008, 16:19:53 pm ---
W najbliższym czasie postaram się dodać kilka ciekawszych zdjęć, te nie odzwierciedlają w pełni jego piękna ;)
--- Koniec cytatu ---
No rzeczywiscie ciekawsze... Szkoda kociaka... Mam nadzieje, ze Tobie nic sie nie stalo. Pozdro
propagator:
Pozdro Adas, szzkoda kocura... :( Mam nadzieje, ze Ty jestes w jednym kawalku..? :-V
qbaty:
:'(
Trzymaj się stary - Ty na pewno jesteś cały, bo Jagi to super bezpieczne samochody (są tu osoby, które potwierdzą te słowa ::) ) - więc to jest najważniejsze. A auto się naprawi. Trzymam kciuki i powodzenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej