Tak Yanosik jest the best,jeszcze nigdy nie spotkałem suszarki czy videorej. o której Yanosik by mi nie doniósł.Do tego cb radio ale to schodząca rzecz,coraz mniej ostrzegaczy,osobówki tylko nasłuchują ,jedynie na trasach gdzie dużo TIRów cb jest jeszcze przydatne.No i szósty zmysł w wyczuwaniu panów w białych czapkach,Jeżeli wyprzedzam z dużą prędkością a wyprzedzany się za mną puszcza to odpuszczam i schodzę do dopuszczalnej.on musiałby mnie dojść i jechać za mną ze stałą prędkością i stałą odległością przez jakiś czas.Na szczęśćie videorej . mierzy prędkość radiowozu a nie moją.Po kilku km spokojnej jazdy odpuszczają i zawracają ale oczy dookoła głowy ,lusterka pod kontrolą i pełna koncentracja ,zresztą przy tych prędkościach zawsze musi być.A tak dla informacji 0 punktów i zachodzę w głowę jak można uzbierać 24 ?
Wracając do tematu to o diesla trzeba dbać na każdym kroku a on się odwdzięczy,jak ktoś nie ma paliwa we krwi i nie czuje tematu to lepiej go sobie odpuścić i kupić benzynę będzie mniej kłopotu.