Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2018

RAJD MAZURSKI 2018 - Zamek Ryn - 27-29.04.2018 r.

<< < (14/16) > >>

Zapek:
A gdzie fotki.?

Boodzio2:

--- Cytat: zapek w Kwiecień 30, 2018, 08:56:56 am ---A gdzie fotki.?

--- Koniec cytatu ---

Będą fotki i filmy ,zarówno z dołu jak i z góry. Kwestia zgrania i obrobienia. Przy okazji wielkie dzięki ,kolejna udana impreza spod znaku JCPF . I tak jak Sławek mówił pogoda po 16 zaczeła się psuć.

Panoramix:
Poznań dojechał na II cześć urlopu- Jastrzębia Góra - niestety w Gdyni kot pokazał pazurki wypluwając prawą tylna łapą cały płyn hamulcowy :-zly co prawie doprowadziło do karambolu na obwodnicy Gdyni - kot u mechanika ,auto zastępcze na szczęście na 5 dni. Wielkie dzięki dla organizatorów zlotu , jak zawsze było super.  Ogromne podziękowania dla ekipy z którą spędziliśmy większą część zlotu czyli Zbigniewa z żoną oraz Bartka i Kasi. Wielkie dzięki za niedzielne nocne Polaków rozmowy. Dorota i Bil jesteście super  :-clap  Dziękujemy za bardzo miłe spotkanie wieczorne  rozmowy o whiskey i nie tylko. Mam nadzieję do zobaczenia.

MicGin:
Wróciłem do domu już bez przygód. Co prawda w poniedziałek o 1 w nocy, ale nic po drodze nie zgubiłem ;). Dziękuję wszystkim za wspaniałe towarzystwo i zabawę. Organizatorom za zorganizowanie mi czasu na 3 dni, wspaniałych dni.

A oto fotorelacja ---> click

Maciejcat:
 jcpf-stanby  :-super

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej