Witam,
Mam problem ze skrzynia biegow. No wiec samochod przy wlaczaniu wstecznego nie zawsze zalapuje i czesto jest tak ze trzeba auto zresetowac, wlyczyc-wlaczyc by moc cofnac. "R" reverse bieg poprostu mruga. Z jazda do przodu wcale nie jest lepiej. Daje gaz samochod zbiera obroty jednak nie przyspiesza znaczac, oprocz tego moj znacznie spadla i przy jezdzie slyszalny jest jakis swist...(uprzedzam uwagi tak okna sa zamkniete).
Oczywiscie ze wiem ze auto musi isc do mechanika z tym ze mechanik sie z tym p.....rzyl przez pare tygodni i za kazdym razem to samo sie dzialo po przejechaniu powiedzmy 5 km. Odbierajac auto luz - jezdzilo , byla moc zadnych problemow badz swistow ale po przejechaniu 5 km wszystko powaracalo do punktu wyjscia. Czy ktos zna jakiegos mechanika ktory zna sie na tym i by sie tego podjal i wycenil ile to moze kosztowac ? Na chwile obecna auto mam w Emiratach i nie wiem czy brac do PL do naprawy czy tutaj probowac. Choc szczerze mechanicy tutaj doskonale potrafia tylko wymienic czesci na naprawie sie wcale nie znaja.