No to rozjaśnia się światło w pokoju pod nazwą Jaguar!
Kolego "Six" - w właściwy sposób trafiłeś do mnie odnośnie ogłoszenia, które wrzuciłem i ceny 8900 zł, ale jest ale i tu cytuję ciebie "Przy czym wysoka cena nie gwarantuje dobrego egzemplarza. Natomiast niska gwarantuje złom."
Zgadzam się.
Kolego "chris1796" i "Yoohas" - cenne spostrzeżenia, w sumie jeżeli mam nie daleko, to oglądanie samochodu nie będzie stratą czasu, a będzie materiał do porównań.
Kolego "Demo" patrzyłem na to ogłoszenie i zdjęcia chyba ze sto razy i aż wstyd mi, że nie dostrzegłem Twojej uwagi nr 2 i 3, usprawiedliwiam się tylko w 1 ze względu na brak wiedzy.
XJ40 model z 1991 roku z okrągłym lampami z przodu, to, to coś, co kiedyś mnie urzekło, ale dostępność tych samochodów nie jest duża, przejrzałem dodatkowo mobile.de i ebay.de Wszystko co wyszło później już tak mi się nie podoba, a już w szczególności po 1995. Jest dla mnie interesujący wcześniejszy model (zdjęcie w załączeniu) i link do ogłoszenia:
https://www.otomoto.pl/oferta/jaguar-xj-jaguar-xj6-4-2-seria-iii-z-pieknie-utrzymanym-srodkiem-ID6zn2u6.html#e01c1aa4fdI tu zauważam, że:
1. są wykwity rdzy - nie wiem czy przy takim wieku auta to nie normalne,
2. tapicerka na zagłówkach tylnej kanapy wręcz się rozpada, a ogólnie tapicerka foteli wygląda dobrze.
Pytanie:
1. Czy taki model to dobry pomysł (jak na załączonym zdjęciu), czy lepiej szukać rocznika 1991?
2. Czy to są samochody do jeżdżenia na co dzień po mieście, czy tylko na przejażdżki weekendowe?
Z góry dziękuję.