Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017
Wigilia 2017
Mercek:
Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie, było przesympatycznie. 😊 Oby więcej takich spotkań.
JCPF7777:
Brawo Mercek!
Dziękujemy za wytrwałość w organizacji spotkania.
Kolejny rok przed Tobą. :)
Wojtas:
Jak zwykle było suuuper. Miło było zobaczyć te Wasze pyszczole ;)
MicGin:
Dziękuję Merckowi za zorganizowanie wspaniałego spotkania, a wszystkim obecnym za wspaniałe towarzystwo towarzystwo.
A oto podsumowanie fotograficzne. Autorzy: Mercek, BartekWRC, Angina i MicGin.<--- click
Niunia:
Wielkie podziekowania Michale za Twoj reportaz.
Dzieki niemu odnalazlem znajomych z poprzednich imprez - za wyjatkiem Merceka , Tezzy i Boodzia dla ktorych byla to pierwsza impreza.
Mialem wiec trzy osoby do identyfikacji na zdjeciach.
Najpierw usytuowalem Tezze - Australijczyka. Siedzial z atrakcyjna brunetka vis a vis Doroty i Billa.
Przed nim butelka dzaka danielsa - co bardzo dobrze o nim swiadczy. Ja tez lubie burbona.
Potem, mysle zidentyfikowalem koorganizatora imprezy kolege Merceka.
To ten w ciemnej koszuli w ciapki - tak mysle. Posiada On wielki talent organizacyjny i zone majaca look modelki.
Podobnie jak Slawek - rowniez koorganizator, ma bardzo wysokie czolo - co dowodnie swiadczy o Ich talentach i inteligencji.
Ania G. na jednej fotce pieknie pozuje - na tej samej Doltka ma kota na rece.
Mimo szczerych checi nie udalo mi sie usytuowac kolegi Boodzia. Ktos mi wskaze na ktorym jest zdjeciu?
Marek z Iza siedzieli kolo Doroty i Billa. Mialem sie z Nimi zabrac z Warszawy aby do Was dolaczyc.
Niestety, problemy zdrowotne pokrzyzowaly nasze plany i musielismy zostac w domu. Wiek nieuzyty.
Czy widzial ktos Jaguara rocznik 1937 ktory jeszcze jezdzi? A my musimy...
niunia - ciagle zywy.
Dorocie i Billowi jeszcze raz dziekujemy za mozliwosc przywiezienia nas do Nieborowa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej