Dział Techniczny > XJ X350, X358 (2003-2009)
wersje X350
kuzek1997:
Cześć wszystkim :)
Panowie mam jedno pytanie bo na internecie nigdzie nie moge znaleźć na nie odpowiedzi...
ile jest wersji xj350? tzn widziałem jaguarka z tzw.(skrzelami) widziałem takze takiego który miał w zagłówkach telewizorki.
z tego co wiem to te ze skrzelami to portfolio i ich było mało sztuk a elementy były z prawdziwego drewna,ale to tylko co słyszałem . A co z tymi które mają telewizorki w zagłówkach to jakies wersje amerykańskie i tylko takie ?
przepraszam jeśli zły dział wybrałem.
Pozdrawiam :)
Yoohas:
To wszystko były opcje, które można było sobie zamówić.
Zależnie od rynków: SE, Executive, Super V8, Daimler, Portfolio, Sport, Sport Premium.
System multimedialny można było zamówić do chyba każdej wersji, nawet SE.
Skrzydełka? Chodzi o te w błotnikach?
kuzek1997:
Tak o te w blotnikach i one chyba byly w wersjach portfolio? A ich chyba mało było tak?
Hooyeman:
Były monitory w wersji krótkiej czy tylko w lwb?
kuzek1997:
Tego nie pamietam to chyba była wersja long ,ale jak juz wcześniej kolega napisał w kazdej wersji było to mozliwe zamawiając do kupowanego autka.
A ktoś moze wyjaśnic czym rózniły sie wersje ? ja posiadam soverein i jest krótszy od longa a co z daimler , sport lub sport premium ? portfolio to juz wiem ze było ich mało i elementy były z prawdziwego drewna .czym sie róznią te wersje od siebie prócz mocy ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej