Czołem wielbiciele kotków!
Przeszukałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Od jakiegoś czasu borykałem się z problemem z centralnym zamkiem.
Chodzi konkretnie o zamykanie i otwieranie z pilota. Sam zamek centralny przy otwieraniu i zamykaniu kluczykiem w drzwiach działa. Czasami działało otwieranie innym razem było słychać tylko "BIIP" tak jakby drzwi były otwarte, a z kluczyka ręcznie normalnie się zamykało otwierało. Działo się tak w zależności od humoru kota, np. pod domem nie działało ale 500m dalej pod sklepem już tak.
Teraz umarło całkiem. Przy skanowaniu komputerem nie udało się połączyć z security control module, który umiejscowiony jest pod skrzynką bezpieczników w bagażniku.
Zamówiłem drugi moduł z allegro o dokładnie takim samym symbolu, zakodowałem kluczyk i dalej nie działa. Jedyną reakcją jest BIIP, bez względu czy otarcie, zamknięcie czy bagażnik lub światła.
Baterie w pilocie wymienione. szyby pozamykane, drzwi podomykane, bagażnik też zamknięty.
Jakieś pomysły gdzie tkwi szkopuł? Przeczucie mówi mi, że może to być jakaś pierdoła...tylko pomysłów brakło
Proszę o pomoc.