Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów

Foto spot nasze piękne kobiety i piękne samochody

<< < (3/8) > >>

Mercek:
Dochodzę do wniosku, że nic co nie jest obiadem w pałacu lub wycieczką którą można się chwalić, szanownej arystokracji jeżdżącej Jaguarami nie interesuje. Trudno, widocznie nie rozumiem albo idei tego forum/klubu, albo ludzi którzy są jego członkami. Na początku miałem nadzieję, że są to ludzie kochający samochody Jaguar i zafascynowani nimi, szybko jednak przekonałem się, że nic bardziej mylnego. Resztę wniosków zachowam dla siebie.

MicGin:
Nie zrażaj się. Może nie trafiłeś w termin. Chętnie bym pojechał znowu do Nidzicy i Czorsztyna ale czas nie za bardzo na to pozwala. Podaj jakąś konkretną datę i godzinę a nie orientacyjny termin. Zapchana Zakopianka też nie zachęca do wycieczek w tamte strony.

Mercek:
Termin przybliżony, który podałem, to raczej termin właściwy. Problem w tym, że muszę załatwić pozwolenie na zdjęcia na zamku, zarezerwować miejsce w restauracji i fotografa. Jak mam to zrobić nie wiedząc czy ktoś będzie?

algerothouss:
No Dżaguarowcy zapisywać się. Jo już se nawet suknie wypożyczył na wypadek gdyby moja Pani nie chciała wystąpić? (jakby ktoś chciał to też się jakaś miniówka znajdzie ) :-)

wojtek03:
ja moge zaoferować krótki kurs hormonalny podwyższający głos i łagodzący obyczaje ....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej