Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)

kilk problemów z JAGIEM ( radio zmienirka oraz kołpak )

<< < (2/2)

Griszaa:
jaka średnica to nie wiem wiem ze Felga jest 17 ale to nie ma znaczenia :P
bardzo był bym wdzięczny bo kotek bez sznurówki w jednym buciku źle sie czuje
PZDR

macho:
sorry że narobiłem nadziei ale z tym kółkiem już nieaktualne

walec:

--- Cytat: Griszaa w Luty 26, 2008, 07:04:23 am ---jaka średnica to nie wiem wiem ze Felga jest 17 ale to nie ma znaczenia :P
bardzo był bym wdzięczny bo kotek bez sznurówki w jednym buciku źle sie czuje
PZDR

--- Koniec cytatu ---

Griszaa albo ja jestem ślepy albo to nie twoje koło bo ja na oponie widzę R16

Jagman73:

--- Cytat: walec w Luty 26, 2008, 17:36:24 pm ---Griszaa albo ja jestem ślepy albo to nie twoje koło bo ja na oponie widzę R16

--- Koniec cytatu ---

Ślepota nie wchodzi w grę ;) 16'tki jak byk, model "20 spoke - centre cap" ;) Nie chcę straszyć ale z dekielkami może być mały problem. Łatwiej będzie chyba znaleźć kompletną felgę z dekielkem.
Swoją drogą z tymi felgami to całkiem fajnie jest bo jak trzeba je reanimować (czyt. poddać renowacji) zaczynają się schody. Model "20 spoke" (odmiana "exposed nuts" czyli bez dekielka ;) i chyba te z dekielkiem również) nie są malowane fabrycznie. Są to felgi toczone numerycznie, pokrywane jedynie bezbarwnym klarem. I niestety pomimo usilnych starań nie udało mi się w naszym pięknym kraju znaleźć fachowca który by je odnowił bez zmiany wyglądu (czyt. bez malowania np. proszkowego), nawet jeśli nie są mechanicznie uszkodzone a jedynie zaczął odchodzić bezbarwny lakier i powoli zaczęło się utleniać aluminium jak u mnie. Cóż, "to se ne wrati" - jak mawia klasyk, o fabrycznym wyglądzie można pomażyć, pozostaje jedynie malowanie proszkowe.

Griszaa:
no sorka sorka  zwykły błąd w pisowni w koncy 7 i 6 są obok siebie :P Swoją drogą chce je zmienić i kupić jakieś wpaśne 18-stki masie jakiś pomysł na fajne felgi ? PZDR

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej