Więc może czas zrobić nie tylko klubowe ramki ale i forumowe.
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Klub jest właścicielem Forum, ale mam nadzieję, że jako Członek Klubu nie namawiasz do łamania praw.
(Zaraz się zacznie dyskusja o prawach autorskich, bo przecież o czymś pisać trzeba).
Sobrus,
czy Ty trafiałeś na to Forum dlatego, że zobaczyłeś na ulicy ramki pod tablicą rejestracyjną, czy dlatego, że wszedłeś w google, kliknąłeś i znalazłeś link do Forum?
Pominę fakt porównywania nas z forami innych znamienitych marek. Czy musimy się zlewać z tłumem? Przecież od zawsze wiadomo, że Jaguarami jeżdżą ludzie nietuzinkowi, niesamowici i do innych niepodobni
Dostęp do ramek (odpłatnych) ogranicza prawo i mam nadzieję, że nikt tutaj nie wzywa do łamania prawa. Klub jest fundacją non profit i nic nie sprzedaje. Odsyłam do mojego postu powyżej, z dnia 11 czerwca 2017 roku.
Pogląd na tę sprawę, jak i na wiele innych kształtuje bardzo często zawartość portfela.
Powtarzam: ramki klubowe dostają Członkowie Klubu wraz z Pakietem Członkowskim i nie rozumiem, dlaczego inne osoby miałyby wozić pod rejestracją ramki klubowe.
Rozumiem, że ten wątek będzie się jeszcze rozwijał, bo przecież o czymś trzeba pisać