Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Komfort użytkowania JAG-a; co i dlaczego decyduje.

<< < (2/3) > >>

tomda:
Nie góruje nad BMW bezpośredniością układu kierowniczego ani zawieszeniem przy szybkich manewrach. Ustępuje Lexusowi wycieszeniem (szczególnie tych dzieków z podwozia). Pomimo tego jest "the best" dominuje nad wymienionymi klasyką budowy, formy i wyposażenia. Kierowca Jaga czuje się pewnie komfortowo i prestiżowo !!!  :-A

batol:

--- Cytat: Pieterek w Maj 05, 2009, 13:35:08 pm ---Mnie podoba się odczucie, że jestem częścią tego mechanizmu, to ja , a nie żaden komputer decyduje co się zaraz stanie i to ode mnie zależy jak szybko znajdę się u celu podróży. Druga rzecz to zapach: im starszy Jaguar tym lepszy zapach.

--- Koniec cytatu ---

szczególnie automat heheheh

jarek-jerryjag:

--- Cytat: skorpion23 w Maj 05, 2009, 11:57:29 am ---Mnie też troszkę denerwuję ta cisza  :( Muszę otwierać okno,żeby usłyszeć V12 jak pięknie mruczy  :-super

--- Koniec cytatu ---
ja zrobilem dziury w tlumikach ;D ;D ;D :-wstyd ;D ;D ;D

szpulek:
Ja myslalem o wypruciu katalizatorow (nie ogladalem jeszcze ile jest sond i jak sa rozmieszczone) i ewentualnie tylnych tlumikow.. Hmm, dziury moga nie przejsc przegladu :( pzdr

magic:
Hmm, dziury moga nie przejsc przegladu :(
Szczerze, nie pamiętam kiedy ostatnio jakikolwiek mój smochód wjechał do warsztatu stacji diagnostycznej  :-W

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej