Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

Komfort użytkowania JAG-a; co i dlaczego decyduje.

(1/3) > >>

tomda:
Chciałbym zapytać co w Waszym odczuciu wpływa na poczucie komfortu w naszych jag-ach. Zdaję sobie sprawę z subiektywizmu ale chcę poznać odczucia innych. Myślę, że porównania pomiędzy modelami Jaga jak i z innymi markami też mają sens. Dla mnie osobiście dużą frajdę sprawia wygląd z jego klasyczną sylwetką, na drugim miejscu obstawiam silnik i to co on generuje (przyśpieszenia, dźwięk...).  :-tylko

magic:
Jasne beżowe wnętrze, wysokiej jakości drewno, wszystko to pięknie spasowane, miękkie skóry, cisza spokój. Na mnie najbardziej w jagu działa wnętrze nie ma drugiego samochodu z takim wnętrzem jak jag  :-tylko

szpulek:
A ja powiem szczerze, ze denerwuje mnie ta cisza w srodku.. Wolalbym czasem jednak uslyszec, ze jade V8mka ... pzdr

skorpion23:
Mnie też troszkę denerwuję ta cisza  :( Muszę otwierać okno,żeby usłyszeć V12 jak pięknie mruczy  :-super

Pieterek:
Mnie podoba się odczucie, że jestem częścią tego mechanizmu, to ja , a nie żaden komputer decyduje co się zaraz stanie i to ode mnie zależy jak szybko znajdę się u celu podróży. Druga rzecz to zapach: im starszy Jaguar tym lepszy zapach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej