Kotletor,
nikt nie czeka, wyjazd jest organizowany i nic nam nie przeszkadza.
Na razie nie ponieśliśmy żadnych opłat, hotele jeszcze nogami nie przebierają, więc jeśli będzie wola większości, aby odwołać wyjazd, to mamy czas na każdy ruch.
Jeśli pojedzie tylko tyle osób, ile jest zgłoszonych, to pojedzie bus (8 osób) i samochód osobowy (2 osoby).
Jeśli jeszcze ktoś się zgłosi, to są 2 miejsca w osobowym, a jeśli więcej, to uruchomimy drugi bus.
Jesteśmy bardzo elastyczni.
Pojawia się inne pytanie: kto pojedzie za kierownicą busa, jeśli ja pojadę za kierownicą osobowego.
Musicie losować.
Kto się zgłasza na ochotnika?
Trasa 8.000 km, to wyzwanie, jak ktoś lubi prowadzić
Ja to Wam zycze znalezc conajmniej dwie osoby na te wolne miejsca - i to na cala podroz.
A nawet komplet chetnych na drugi bus - wtedy wszyscy podrozowaliby w tych samych warunkach.
Ale gdybyscie nikogo wiecej nie znalezli do tej wyprawy - to moja Ela sie nie lamie i chetnie dosiadlaby sie do Was w Maladze przez ktora jechac bedziecie 12 pazdz. do Gibraltaru.
Az do Porto bylibysmy z Wami. Razem zaliczylibysmy Gibraltar, Sewille, Lizbone i Porto.
Z Porto Wy jedziecie do Bilbao - a my zostajemy na kilka dni w okolicy gdzie mamy przyrzeczone locum - jesli tam dobijemy
W zwiazku z naszym wiekiem nie mozemy wynajac samochodu. Gdy go wpiszemy - okazuje sie ze nie ma dla nas dostepnego auta. Taka prawda.
Drogi Slawku!
Nie przejmuj sie nasza propozycja - mozemy jechac albo zostac.
Ale jezeli te dwa wolne miejsca bylyby ciagle wolne _ to sie piszemy na nie. Glupota byloby ich nie wykorzystac. Do drugiego busa tez sie mozemy zapisac.
Przylatujemy do Malagi 11 pazdz i 12 czatujemy na Was w wygodnym dla Was miejscu aby sie dosiasc.
A 16 pazdz. Wy jedziecie do Bilbao ( Guggenheim koniecznie musicie zaliczyc) - a my zostajemy w Porto.
What do you think about?
niunia - ktory na wzor Eli sie jeszcze nie lamie...