Rozgałęźnik musisz mieć na tyle urządzeń ile chcesz podłączyć. Nie możesz mieć więcej wtyczek światła niż masz urządzeń, bo nie będzie zamkniętego układu. Są zaślepki które zamykają układ ale ciężko dostępne. Można po prostu rozebrać dodatkową wtyczkę i skrócić układ światła.
Tak, jednak ten to masz tylko telefon i zmieniarkę bo masz "podwojny rodzdzielacz".Na DVD, CDC i telefon masz "potrójny" - jak widać cenią sobie go na 33GBP.
Raz był na allegro za ok 70zł z tego co pamiętam.
Za 49zł był i go nabyłem bo kiedyś (6 lat temu) jak kupiłem kota to zakładałem zmieniarkę, (navi była) i miałem jeszcze jedno wolne światło ale skróciłem wiązkę bo nie wiedziałem wtedy o module tel a teraz jak moduł kupiłem to gdzieś ten kawałek światła się podział i musiałem kupić całość.. Na upartego można kupić kawałek światła byleby miał wtyczkę i dołożyć ale w tej samej cenie był komplet co jakiś kawałek więc kupiłem komplet. Modułu jeszcze nie założyłem bo kot niedawno wrócił od blacharza po prawie roku stania u niego ( taki niechętny do roboty, ale jest dobrze kot zrobiony). Patrzyłem tylko za wiązką za navi i nie widziałem właśnie prądowych do modułu tel. Nie zagłębiałem się wprawdzie w szukanie jak mówicie, że schowane ale sprawdzałem bodajże na stronie jaguara i po vinie pokazuje, że auto było wyposażone w tel bluetooth. Z bagażnika pewnie ukradli w Belgii co się dało ale ten w podłokietniku to powiedzcie mi jest w schowku podłokietnikowym czy gdzieś schowany pod całym tunelem i żeby się do niego dostać to trzeba całość ściągać? Tak pytam z ciekawości, bo skoro strona pokazuje, że miał to może tego nie ukradli jeśli jest głębiej schowany
.