Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017
Wycieczka: Ukraina, Mołdowa, Rumunia, Węgry, Słowacja 6-15 października 2017 r.
MicGin:
Druga opcja mi się bardziej podoba. A co z wersją pierwotną? Praga - Salzburg - Wiedeń - Bratysława - Budapeszt.
JCPF7777:
Gdzie dwóch Polaków, tam trzy zdania.
Ilość możliwości jest nieskończenie wielka, ale dotychczas nikt nie opracowywał trasy, o której mówi MicGin.
Upadła trasa "ukraińska" z powodów niezależnych od uczestników, zaproponowano Sardynię lub Gibraltar, większość odpisała "Gibraltar" lub "wszystko jedno". Możemy jeszcze rzucić się na fiordy norweskie, ale chłodno w październiku lub Bałkany, ale obawiam się, że w ten sposób możemy zostać przed monitorami do Sylwestra :)
Nadal aktualny jest wypad na Mauritius, ale w okresie listopad-marzec, aby ominąć porę deszczową i bez samochodów, na miejscu wynajmiemy Suzuki Jimny Cabrio :) Dom ma 4 sypialnie, ale można wziąć coś innego.
Niunia:
Slowo sie rzeklo - kobylka za plotem!
Z wielka przyjemnoscia dopadniemy Was w Gibraltarze - zas co do Lwowa zorganizujemy sobie wycieczke z Warszawy.
Na dzien dzisiejszy nic jeszcze nie jest ustalone na mur. Sledzimy wiec ewolucje sytuacji.
Jedno jest pewne: dogodzic wszystkim nie bedzie mozna. Ofiary pojda za glosem wiekszosci. Problem w tym, ze wiekszosc nieraz bladzi...
Marecki65:
optujemy za Gibraltarem ale dostosujemy się do wyboru większości, proszę o dopisanie Marecki65 + 1
AnGina:
Witam. Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie to ja wolę wycieczkę na Sardynię.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej